ANGUS - Striploin (nízký roštěnec), mramorování: AA6-7+

Wagyu Australia

Striploin (nízký roštěnec), mramorování: AA6-7+ Hřbetní část se nazývá roštěnec (STRIPLOIN, NEW YORK STRIP)

Nízký roštěnec (roštěná) je kus masa, který pochází ze střední části hřbetu. V mezinárodním jazyce je tento kus známý také jako "Striploin“. Striploin steak zvýrazní svoji výjimečnost hlavně na grilu, vynikající je ale také jako roastbeef.

Ne každý kus je ale takto perfektně prorostlý tukem (mramorovaný). Pouze jedno jediné plemeno je vybaveno schopností dát světovým gurmánům a milovníkům hovězích steaků takto fantasticky mramorovaný kousek. Toto maso pochází z japonského plemene Wagyu (od ledna 2016 v naší stálé nabídce).

gril / pánev (steak)

Striploin (nízký roštěnec), mramorování: AA6-7+ lze upravit jako gril / pánev (steak)

dušení

Striploin (nízký roštěnec), mramorování: AA6-7+ lze upravit jako dušení

Momentálně nejsou k dispozici žádné balíčky druhu striploin (nízký roştěnec), mramorování: aa6-7+.


Nákupní košík

Nemáte žádné balíčky v košíku

Naše nabídka