Tenderloin Steak (svíčková), mramorování: AA3-5

Wagyu Austrálie

Tenderloin Steak (svíčková), mramorování: AA3-5

TENDERLOIN (svíčková) je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem), jedná se o nejlahodnější, a tedy i nejdražší část hovězího. Svalovina v této části hřbetu je vystavena velice malé námaze, maso ze svíčkové je proto křehké, jemné, vláknité a libové. Excelentní na minutky. Ze špičky je skvělý tatarský biftek.

tatarský biftek

Tenderloin Steak (svíčková), mramorování: AA3-5 lze upravit jako tatarský biftek

carpacio

Tenderloin Steak (svíčková), mramorování: AA3-5 lze upravit jako carpacio

gril / pánev (steak)

Tenderloin Steak (svíčková), mramorování: AA3-5 lze upravit jako gril / pánev (steak)

Momentálně nejsou k dispozici žádné balíčky druhu tenderloin steak (svíčková), mramorování: aa3-5.


Nákupní košík

Nemáte žádné balíčky v košíku

Naše nabídka