ANGUS - RUMP Steak (květová špička)
Black ANGUS USA
Rump je nejkvalitnější část hovězí kýty. Jedná se o křehké maso, které najdete v její nejhornější a nejzadnější části, upravit lze téměř jakkoli (pečené, dušené, grilované steaky). V některých částech USA je tento kus známý také jako Top Sirloin.
gril / pánev (steak)
![RUMP Steak (květová špička) lze upravit jako gril / pánev (steak)](http://www.topbeef.cz/img/upravy/gril.gif)
dušení
![RUMP Steak (květová špička) lze upravit jako dušení](http://www.topbeef.cz/img/upravy/duseni.gif)
pečení
![RUMP Steak (květová špička) lze upravit jako pečení](http://www.topbeef.cz/img/upravy/peceni.gif)
ANGUS - rump steak (květová špička), BÝK
Pohlaví | BÝK |
---|---|
Cena | 695 Kč/kg |
Hmotnost | 3,5 kg |
Cena balíčku | 2 433 Kč |
Vyprodáno
![ANGUS - rump steak (květová špička), BÝK](http://www.topbeef.cz/upload/balicky/sml/e98301j5a4141-wagyu-rump-2.jpg)
ANGUS - rump steak (květová špička), BÝK
Pohlaví | BÝK |
---|---|
Cena | 695 Kč/kg |
Hmotnost | 3,5 kg |
Cena balíčku | 2 433 Kč |
Vyprodáno
![ANGUS - rump steak (květová špička), BÝK](http://www.topbeef.cz/upload/balicky/sml/1j5a4137-wagyu-rump.jpg)