ANGUS - RUMP Steak (květová špička)
Black ANGUS USA
Rump je nejkvalitnější část hovězí kýty. Jedná se o křehké maso, které najdete v její nejhornější a nejzadnější části, upravit lze téměř jakkoli (pečené, dušené, grilované steaky). V některých částech USA je tento kus známý také jako Top Sirloin.
gril / pánev (steak)
dušení
pečení
ANGUS - rump steak (květová špička), BÝK
Pohlaví | BÝK |
---|---|
Cena | 695 Kč/kg |
Hmotnost | 3,5 kg |
Cena balíčku | 2 433 Kč |
Vyprodáno
ANGUS - rump steak (květová špička), BÝK
Pohlaví | BÝK |
---|---|
Cena | 695 Kč/kg |
Hmotnost | 3,5 kg |
Cena balíčku | 2 433 Kč |
Vyprodáno