Ceník

Ceník různých partií hovězího masa plemene WAGYU

NEJVYŠŠÍ KVALITA BEZ KOMPROMISU!
- V nabídce od ledna 2016

WAGYU Australia

Tenderloin (svíčková) - /Kč
Striploin (nízký roštěnec)/mramorování AA3-5 - 2.095 Kč/kg
Striploin (nízký roštěnec)/ mramorování AA6-9 - 2.995 Kč/kg

Oyster Blade Austrálie/Top Blade USA/Flat Iron (plec loupaná) - 975/1.195 Kč/kg
Bolar Blade/Shoulder Clod (plec kulatá/vysoká) - 575/675 Kč/kg
Flap Meat (pupek, střední část) - 1.275/1345 Kč/kg
Flank (pupek, zadní/spodní část) -/Kč
Rump Steak (květová špička) - /Kč

--------------

RibEye (vysoký roštěnec) -/Kč
Chuck Flap Tail (přední část hřbetu) -/Kč/kg
Chuck Eye Roll (podplečí) -/Kč
Hunger/Skirt ("veverka") -/Kč