WAGYU - RUMP CAP | PICANHA

Black ANGUS, Austrálie

RUMP CAP | PICANHA Rump je nejkvalitnější část hovězí kýty. Jedná se o křehké maso, které najdete v její nejhornější a nejzadnější části, upravit lze téměř jakkoli (pečené, dušené, grilované steaky). V některých částech USA je tento kus známý také jako Top Sirloin.

Ovšem nejzajímavější část je nepříliš vysoká špička, která se vyřezává z horní části celého "rumpu". Jedná se o ne moc vysoký kus ve tvaru trojúhelníku, vynikající k různým úpravám grilování. Tato velmi křehká část je známá jako „Rump Cap“ (USA) nebo „Picanha“ (Jižní Amerika).

gril / pánev (steak)

RUMP CAP | PICANHA lze upravit jako gril / pánev (steak)

pečení

RUMP CAP | PICANHA lze upravit jako pečení

Momentálně nejsou k dispozici žádné balíčky druhu rump cap | picanha.


Nákupní košík

Nemáte žádné balíčky v košíku

Naše nabídka