ANGUS - RUMP Steak (květová špička)

Black ANGUS USA

RUMP Steak (květová špička) Rump je nejkvalitnější část hovězí kýty. Jedná se o křehké maso, které najdete v její nejhornější a nejzadnější části, upravit lze téměř jakkoli (pečené, dušené, grilované steaky). V některých částech USA je tento kus známý také jako Top Sirloin.

gril / pánev (steak)

RUMP Steak (květová špička) lze upravit jako gril / pánev (steak)

dušení

RUMP Steak (květová špička) lze upravit jako dušení

pečení

RUMP Steak (květová špička) lze upravit jako pečení

ANGUS - rump steak (květová špička), BÝK

Pohlaví BÝK
Cena 695 Kč/kg
Hmotnost 3,5 kg
Cena balíčku 2 433 Kč
Detail balíčku
Vyprodáno
ANGUS - rump steak (květová špička), BÝK

ANGUS - rump steak (květová špička), BÝK

Pohlaví BÝK
Cena 695 Kč/kg
Hmotnost 3,5 kg
Cena balíčku 2 433 Kč
Detail balíčku
Vyprodáno
ANGUS - rump steak (květová špička), BÝK

Nákupní košík

Nemáte žádné balíčky v košíku

Naše nabídka