ANGUS - Rump Steak (květová špička), mramorování: AA1-3

Wagyu Austrálie

Rump Steak (květová špička), mramorování: AA1-3 Rump je nejkvalitnější část hovězí kýty. Jedná se o křehké maso, které najdete v její nejhornější a nejzadnější části, upravit lze téměř jakkoli (pečené, dušené, grilované steaky). V některých částech USA je tento kus známý také jako Top Sirloin.

gril / pánev (steak)

Rump Steak (květová špička), mramorování: AA1-3 lze upravit jako gril / pánev (steak)

dušení

Rump Steak (květová špička), mramorování: AA1-3 lze upravit jako dušení

pečení

Rump Steak (květová špička), mramorování: AA1-3 lze upravit jako pečení

Momentálně nejsou k dispozici žádné balíčky druhu rump steak (květová şpička), mramorování: aa1-3.


Nákupní košík

Nemáte žádné balíčky v košíku

Naše nabídka